C/ de Bèlgica, 2,  Igualada. 938042132 - 621181604. info@origensigualada.com 


Identificació i Titularitat

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic, el Titular exposa les seves dades identificatives:

  • Titular:  Xavier Samos.
  • NIF: 46784858Y
  • Domicilio:  C/ de Bèlgica, 2, 08700, Igualada, Barcelona – España.
  • Correo electrónico:  info@origensigualada.com
  • Sitio Web:  https://origensigualada.com

Finalitat

La finalitat del Sitio Web es: Restauració.

Condicions d’ús.

La utilització del lloc web otorga la condició d’usuari, i implica l’acceptació completa de totes les clàusules i condicions d’ús incloses a les pàgines:

Si no estuviera conforme amb totes i cada una d’aquestes clàusules i condicions d’abstenció d’utilitzar el Sitio Web.

El acceso al Sitio Web no supone, en modo alguno, el inicio de una relación comercial con el Titular.

A través del Sitio Web, el Titular li facilitarà l’accés i la utilització de diversos continguts que el Titular i/o els seus col·laboradors han publicat pel mig d’Internet.

A tal efecte, està obligat i compromès NO utilitzar qualsevol dels continguts del Sitio Web amb multitud d’efectes il·lícits, prohibits en aquest Avís legal o per la legislació vigent, drets i interessos de tercers, o qualsevol forma que puguin donar-se. , inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la utilització normal dels continguts, els equips informàtics o els documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic propi o contractat pel Titular, d’altres usuaris o de qualsevol usuari d’Internet.

Mesures de seguretat

Els dades personals que faciliten al Titular poden ser emmagatzemats en bases de dades automatitzades o no, la seva titularitat correspon exclusivament al Titular, que assumeix totes les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, la integritat i la qualitat de la informació. contenida en les mateixes d’acord amb l’establert a la normativa vigent en protecció de dades.

No obstant això, ha de ser conscient de les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet, no són fiables i que, per tant el Titular no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i hardware) de l’usuari o en els seus documents electrònics i ficheros continguts en els mateixos, encara que el Titular posa tots els mitjans necessaris i pren les mesures de seguretat oportunes per evitar la presència d’aquests elements danys.

Tractament de les dades personals

Podeu consultar tota la informació relativa al tractament de dades personals que reconeix el Titular a la pàgina de Política de Privacitat.

Continguts

El Titular ha obtingut la informació, el contingut multimèdia i els materials inclosos al lloc web de fonts que consideren fiables, però, si bé ha pres totes les mesures razonables per assegurar-se que la informació continguda és correcta, el Titular no garanteix que sea exacta. , completa o actualitzada. El Titular declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la informació continguda a les pàgines del Sitio Web.

Queda prohibit transmetre o enviar a través del Sitio Web qualsevol contingut il·legal o il·lícit, virus informàtics, o missatges que, en general, afecten o violen drets del Titular o de tercers.

Els continguts del Sitio Web tenen únicament una finalitat informativa i sota cap circumstància s’han d’utilitzar ni considerar-se com a oferta de venda, sol·licitar una oferta de compra ni recomanació per a realitzar qualsevol altra operació, salvo que així s’indiqui expressament.

El Titular es reserva el dret a modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut del Sitio Web, els vínculos o la informació obtinguda a través del Sitio Web, sense necessitat de previ avís.

El Titular no és responsable dels danys i perjudicis que pudieran derivar-se de la utilització de la informació del Sitio Web o de la contenció a les xarxes socials del Titular.

Política cookies

El Titular obtiene i conserva la següent informació sobre els visitants del Sitio Web:

  • El nom de domini del proveïdor (PSI) i/o direcció IP que els dóna accés a la re
  • La data i l’hora d’accés al lloc web.
  • La direcció d’Internet d’origen de l’enllaç que dirigeix ​​el lloc web.
  • El número de visitants diaris de cada secció
  • La informació obtinguda és totalment anònima, i en cap cas es pot associar a un usuari concret i identificat.

Enllaços a d’altres llocs web.

El Titular pot proporcionar l’accés a llocs web de tercers mitjançant enllaços amb la finalitat exclusiva d’informació sobre l’existència d’altres fonts d’informació a Internet a les quals podrà ampliar les dades ofrecidos al Sitio Web.

Aquests enllaços a altres llocs web no suposen en cap cas una sugerència o recomanació per a que visiteu les pàgines web de destinació, que estan fora del control del Titular, pel que el Titular no és responsable del contingut dels llocs web vinculats ni del resultat que obtenga al seguir els enllaços. Asimisme, el Titular no respon als enllaços o enllaços situats als llocs web vinculats als que proporciona accés.

L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre el Titular i el propietari del lloc en el que s’estableix l’enllaç, ni l’acceptació o aprovació per part del Titular dels seus continguts o serveis.

Si adhieran de les nacions unides al lloc web extern des d’un enllaç que es troba al lloc web, vostè haurà de llegir la pròpia política de privacitat de l’altre lloc web que pot ser diferent del lloc web.

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els drets estan reservats.

Tot s’accedeix a aquest lloc web està subjecte a les següents condicions: la reproducció, l’emmagatzematge permanent i la difusió dels continguts o qualsevol altre ús que tingui finalitat pública o comercial queda expressament prohibida el consentiment previ exprés i escrit del títol.

Limitacio de la responsabilitat

El Titular declina qualsevol responsabilitat en cas de que existeixin interrupcions o un mal funcionament dels serveis o continguts oferts a Internet, qualsevol que sigui la seva causa. Asimisme, el Titular no es fa responsable per caigudes de la red, pèrdues de negoci una conseqüència de dichas caigudes, suspensions temporals de fluid elèctric o qualsevol altre tipus de dany indirecte que pugui ser causat per causes ajenes al Titular.

Abans de prendre decisions i/o accions amb base a la informació inclosa al Sitio Web, el Titular li recomana comprovar i contrastar la informació rebuda amb altres fonts.

Jurisdicció

Aquest Avís Legal es regeix de manera integral per la legislació espanyola.

Contacte

En cas que vostè tingui qualsevol dubte sobre aquest Avís Legal o vol realitzar qualsevol comentari sobre el Sitio Web, pot enviar el missatge de correu electrònic a la direcció: info@origensigualada.com